När säljer vi våra positioner?

De gånger vi säljer något så kan du läsa det på hemsidan eller i nyhetsbrevet. Jag använder så kallade dynamiska stopp. De

Jag rekommenderar dig att först läsa avsnitten om stopp loss som du bör ha gjort innan denna lektionen. Där skriver jag bland annat om att vi använder så kallade dynamiska stopp. Dom kan vara utformade på en mängd olika sätt. När det gäller swingtrading så är det kanske enklaste och mest kända sättet att sälja när aktier stänger ovanför sitt 5 eller 10 dagars medelvärde. Personligen gillar jag att använda 2 dagars RSI när det stänger ovanför 65 eller 70. Detta är dock inte hugget i sten. Jag testar alltid mina strategier innan och bestämmer utifrån statistiken vilka stopp som är bäst lämpade för respektive strategi. Vi går in på detta en hel del i utbildningarna som vi har på Samuelssons Rapport.

Har du en egen programvara som du kan uppdatera varje dag så är det inte så svårt att lägga in dessa indikatorer så att man kan ta reda på själv när man skall sälja. Det uppmuntrar jag till även om det inte är nödvändigt för att kunna dra nytta av denna tjänsten.

Har du frågor så använd forumet. Hittar du inte frågan när du söker på den  så kan du alltid posta en fråga så att andra kan dra nytta av den eller så kontakta oss.

 

>

Login to Your AccountSignup Here
Lost Password